Πολιτική προστασίας των επισκεπτών / χρηστών του ιστότοπου www.royalolympic.com από την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους.

Ο ιστότοπος www.royalolympic.com ανήκει στην εταιρεία «Aνώνυμος Εταιρεία Ολυμπίων Ξενοδοχείων Α.Ε.», (εφεξής και: «το Royal Olympic Hotel»), η οποία εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αθανασίου Διάκου 28-34, 11743, τηλ. 2109288400, AΦM [094075962], ΔΟΥ [ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ].

Το Royal Olympic Hotel δεσμεύεται να προστατεύει τους επισκέπτες/χρήστες του ιστότοπου www.royalolympic.com τα προσωπικά δεδομένα των και να τηρεί τις σχετικές διατάξεις της ενωσιακής νομοθεσίας, μεταξύ άλλων, του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ/2016/679), και της εθνικής νομοθεσίας, όπως του ν. 2472/1997 «περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», όπως εκάστοτε ισχύει, καθώς και τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για τον λόγο αυτό μέσω του δικτυακού αυτού τόπου δεν συλλέγονται πληροφορίες που αφορούν προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών, παρά μόνο εάν τις παρέχουν οι ίδιοι οικειοθελώς.

 

Σε κάθε περίπτωση, δεν απαιτείται η χορήγηση στοιχείων που συνιστούν προσωπικά δεδομένα για την απλή πλοήγηση στο www.royalolympic.com.

 

Όταν ο επισκέπτης/χρήστης επισκέπτεται αυτόν τον ιστότοπο ή αποκτά πληροφορίες μέσω αυτού, αναγνωρίζει ότι έχει διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί ανεπιφύλακτα τις ρυθμίσεις που ορίζονται στην παρούσα πολιτική προστασίας στον ιστότοπο του Royal Olympic Hotel (εφεξής και: «Πολιτική»). Αποδέχεται επίσης τους ειδικούς κανόνες ή όρους χρήσης που μπορεί να έχουν καταχωρηθεί σε συγκεκριμένες ενότητες του ιστότοπου. Ως εκ τούτου παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο του ιστότοπου για ενδεχόμενες αλλαγές. Σε περίπτωση που διαφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση του διαδικτυακού χώρου και του περιεχομένου του.

Το Royal Olympic Hotel διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί όποτε χρειάζεται ή να αναθεωρεί περιοδικά το περιεχόμενο του ιστοτόπου και τους όρους χρήσης αυτού, οποτεδήποτε χωρίς προηγούμενη γνωστοποίηση, με μόνη την ανάρτησή του σε αυτόν, όπου θα αναγράφεται η ημερομηνία τροποποίησης ή αναθεώρησης‧ σε τέτοια περίπτωση η αναθεωρημένη Πολιτική θα ισχύει από την ημερομηνία αυτή. Oι αλλαγές στην Πολιτική δεν επηρεάζουν τα δεδομένα που έχουν εισαχθεί βάσει μιας παλαιότερης έκδοσής της.

Οι παρακάτω πληροφορίες θα βοηθήσουν τον επισκέπτη/χρήστη να κατανοήσει καλύτερα τι είδους στοιχεία συλλέγει από τον ιστότοπό μας και πώς χειριζόμαστε τις πληροφορίες, αφού τις συλλέξουμε. Η Πολιτική θα τον ενημερώσει για το αν αποκαλύπτουμε αυτές τις πληροφορίες σε άλλους και ποιες επιλογές έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες.

Σημειωτέον ότι η παρούσα Πολιτική εφαρμόζεται μόνο στον ιστότοπο www.royalolympic.com και όχι στους ιστότοπους άλλων φορέων με τους οποίους ενδεχομένως συνδεόμαστε ή συνδέονται αυτοί με εμάς. Επίσης, η παρούσα Πολιτική αφορά στις online επαφές ανάμεσα σε εσάς και το Royal Olympic Hotel.

 

Α. Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και τρόπος επεξεργασίας

Η προστασία των χρηστών του ιστοτόπου από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τους όρους χρήσης της παρούσας πολιτικής προστασίας καθώς και από τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Στη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει διαθέσιμη, ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να στείλει αίτημα/μήνυμα προς το Royal Olympic συμπληρώνοντας υποχρεωτικά το email του και προαιρετικά το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό του.

 

B. Σκοποί επεξεργασίας και διάρκεια τήρησης των προσωπικών δεδομένων

Το Royal Olympic Hotel τηρεί τα παραπάνω δεδομένα αποκλειστικά για το σκοπό της αιτούμενης από τους χρήστες του ιστότοπου. Το Royal Olympic Hotel διαφυλάσσει τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών και δεν τα διαβιβάζει για κανένα λόγο, εκτός εάν προβλέπεται από τον νόμο. Ενδέχεται όμως να μοιραστούμε ορισμένα από τα προσωπικά δεδομένα αυτά με διαχειριστές των βάσεων δεδομένων μας/εταιρείες τεχνικής υποστήριξης με μοναδικό σκοπό να μας βοηθήσουν να φέρουμε σε πέρας με προσήκοντα τρόπο την παροχή των υπηρεσιών μας προς τους επισκέπτες/χρήστες. Οι τρίτοι αυτοί δεν μοιράζονται τα προσωπικά δεδομένα αυτά και δεν τα χρησιμοποιούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από όσα υπαγορεύουν οι οδηγίες μας.

Όταν οι επισκέπτες/χρήστες μας δίνουν προσωπικά δεδομένα, λαμβάνουμε μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι η διαχείριση των δεδομένων αυτών είναι ασφαλής. Ειδικότερα, εφαρμόζουμε συγκεκριμένες διαδικασίες τεχνικής και οργανωτικής ασφάλειας, προκειμένου να προστατεύουμε τα δικαιώματα των επισκεπτών/χρηστών ως προς την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων.

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν πρόκειται να διαβιβάσουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε άλλα άτομα ή νομικά πρόσωπα, εκτός εάν είμαστε υποχρεωμένοι να τα αποκαλύψουμε σε κρατικούς ή ιδιωτικούς φορείς λόγω της σχέσης τους με νομική δίωξη, δικαστική κλήτευση, έρευνα ή παρόμοια διαδικασία (βλ. και κατωτέρω υπό Στ, Third party cookies).

Δυστυχώς, για καμία μεταφορά δεδομένων μέσω του Internet δεν υπάρχει εγγύηση ότι είναι 100% ασφαλής. Αυτό σημαίνει ότι, παρόλο που προσπαθούμε να προστατεύσουμε τους επισκέπτες/χρήστες από την παράνομη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους, δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που μεταβιβάζουν σε εμάς και αυτό το κάνουν με δική τους ευθύνη.

To Royal Olympic Hotel τηρεί τα παραπάνω δεδομένα αποκλειστικά για το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως αναγκαίο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους τα συλλέγει και τα επεξεργάζεται ή επιβάλλεται από τον νόμο.

Αν πραγματωθεί ο σκοπός της συλλογής και επεξεργασίας ή οι επισκέπτες/χρήστες ζητήσουν να μην επικοινωνούμε πλέον μαζί τους, τα απολύτως αναγκαία για λόγους που επιβάλλονται από τον νόμο προσωπικά τους δεδομένα θα διατηρηθούν σε ειδικό αρχείο προκειμένου να μην τους ενοχλήσουμε ξανά.

 

Γ. Δικαιώματα των υποκειμένων των προσωπικών δεδομένων

Οι επισκέπτες/χρήστες υπό την ιδιότητά τους ως υποκειμένων των προσωπικών δεδομένων έχουν τα ακόλουθα δικαιώματα:

α) Δικαίωμα πρόσβασης/ενημέρωσης: μετά από αίτημά του προς το Royal Olympic Hotel ο επισκέπτης/χρήστης έχει δικαίωμα γνώσης και επαλήθευσης της νομιμότητας της επεξεργασίας. Ακριβέστερα μπορεί να ζητεί και να λαμβάνει από το Royal Olympic Hotel τις ακόλουθες πληροφορίες: α) όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα πoυ τον αφορούν, καθώς και την προέλευσή τους, β) τους σκοπούς της επεξεργασίας τους, γ) την εξέλιξη της επεξεργασίας για το χρονικό διάστημα από την προηγούμενη ενημέρωση ή πληροφόρηση του και δ) τη λογική της αυτοματοποιημένης επεξεργασίας.

β) Δικαίωμα διόρθωσης: μετά από αίτημά του προς το Royal Olympic Hotel ο επισκέπτης/χρήστης έχει δικαίωμα να ζητήσει διόρθωση, επικαιροποίηση ή τροποποίηση για τυχόν ανακριβή ή ατελή προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν.

γ) Δικαίωμα λήψης αντιγράφου: μετά από αίτημα του επισκέπτη/χρήστη το Royal Olympic Hotel του παρέχει ηλεκτρονικό ή άλλο αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που τηρεί για αυτόν.

δ) Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: με δήλωσή του ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του στο μέλλον απενεργοποιώντας την ανά πάσα χρονική στιγμή με μια απλή επίσκεψη στη σχετική υπηρεσία του www.royalolympic.com και συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοιvωνίας. Μια τέτοια δήλωση δεν θίγει την ήδη διενεργηθείσα επεξεργασία. Μετά την απενεργοποίηση της εγγραφής θα διαγράφονται αυτομάτως όλα τα στοιχεία αυτών που τηρούνται στο αρχείο.

ε) Δικαίωμα διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη): μετά από αίτημά του επισκέπτη/χρήστη το Royal Olympic Hotel οφείλει να διαγράψει οριστικά τα προσωπικά δεδομένα που το αφορούν. Σε περίπτωση όμως που προσωπικά δεδομένα είναι απαραίτητα για την εκ μέρους του Royal Olympic Hotel εκπλήρωση εκ του νόμου επιβαλλομένων υποχρεώσεών του, αυτά θα διαγράφονται μόνο μετά από την εκ νόμου καθορισμένη περίοδο διακράτησης.

στ) Δικαίωμα στη φορητότητα: μετά από αίτημα του επισκέπτη/χρήστη το Royal Olympic Hotel του διαβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα του προκειμένου να τα επεξεργασθεί τρίτος κι εν συνεχεία τα διαγράφει οριστικά από τα αρχεία του.

ζ) Δικαίωμα προβολής αντιρρήσεων κατά της επεξεργασίας των δεδομένων: ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να προβάλλει αντιρρήσεις κατά της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του στο μέλλον, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συντρέχουν νόμιμοι λόγοι για περαιτέρω επεξεργασία τους.

η) Δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα: ο επισκέπτης/χρήστης έχει το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρχή αυτή (www.dpa.gr), τηλέφωνο: +302106475600, fax: +30210 6475628, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: contact@dpa.gr.

Για την άσκηση όλων αυτών των δικαιωμάτων ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να στείλει email στη διεύθυνση privacy@royalolympic.com

Το αίτημα, με το οποίο ο επισκέπτης/χρήστης ασκεί τα προαναφερθέντα δικαιώματά του, πρέπει να ικανοποιηθεί από το Royal Olympic Hotel εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την αποστολή του.

 

Δ. Cookies - Μη προσωπικά δεδομένα

Εκτός από τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα, όταν κάποιος επισκέπτης/χρήστης επισκέπτεται το δικτυακό τόπο www.royalolympic.com, συλλέγονται τα στοιχεία απαραίτητα για την αποστολή του περιεχομένου του στο χρήστη.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που κάποιος επισκέπτης/χρήστης επισκέπτεται το www.royalolympic.com, το πρόγραμμα πλοήγησης αποστέλλει στον επεξεργαστή του κόμβου αυτόματα μια διεύθυνση ΙΡ (lnternet Protocol), καθώς και ορισμέvες άλλες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένου και του τύπου του προγράμματος ανάγνωσης που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης/χρήστης).

Επιπλέον, η δικτυακή κίνηση και ο τρόπος χρήσης του δικτυακού τόπου www.royalolympic.com καταγράφεται και αναλύεται για λόγους βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών με τη βοήθεια συνόδων (sessions) πoυ λειτουργούν διαφανώς και δεν αποθηκεύουν καμία πληροφορία στο σύστημα του επισκέπτη/χρήστη.

Τέλος, στο www.royalolympic.com χρησιμοποιείται η τεχνολογία ‘cookies’, όπως και στα περισσότερα sites στο διαδίκτυο. Ωστόσο δεν συλλέγεται οιαδήποτε προσωπική πληροφορία ενός επισκέπτη/χρήστη, ούτε παρέχεται και στο Royal Olympic Hotel η δυνατότητα επικοινωνίας με τον επισκέπτη/χρήστη (εκτός αν ο ίδιος παράσχει εθελοντικά τα στοιχεία του σύμφωνα με τα ανωτέρω), ούτε αποσπώνται πληροφορίες από τους υπολογιστές των επισκεπτών/χρηστών. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, τα οποία μεταφέρονται από έναν ιστότοπο στο σκληρό δίσκο ή στο πρόγραμμα περιήγησης (browser) του επισκέπτη/χρήστη του ιστότοπου για πρόσθετη λειτουργικότητα ή για παρακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου. Το Royal Olympic Hotel χρησιμοποιεί cookies με περιορισμένες δυνατότητες. Τα cookies που χρησιμοποιούμε δεν συλλέγουν ούτε αποθηκεύουν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για εσάς ή δεδομένα σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιήσατε τον ιστότοπο στο παρελθόν.

Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι τα εξής:

Session Cookies: Τα Session Cookies διαρκούν μόνο για τη διάρκεια της επίσκεψής σας και διαγράφονται όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτά διευκολύνουν διάφορες εργασίες, όπως να επιτρέπουν σε έναν ιστότοπο να αναγνωρίσει ότι ένας χρήστης μιας συγκεκριμένης συσκευής πλοηγείται από μια σελίδα σε μια σελίδα, υποστηρίζοντας την ασφάλεια του ιστοτόπου ή τις βασικές λειτουργίες.

Persistent Cookies: Τα Persistent Cookies διαρκούν και αφού κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επιτρέπουν σε έναν ιστότοπο να "θυμάται" τις ενέργειες και τις προτιμήσεις σας. Μερικές φορές τα Persistent Cookies χρησιμοποιούνται από ιστότοπους για την παροχή στοχευμένης διαφήμισης βάσει του ιστορικού περιήγησης της συσκευής και για την ανάλυση επισκέψεων στον στον ιστότοπό μας. Αυτά τα cookies μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς φτάνουν οι χρήστες και χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

Essential Cookies: Τα Essential Cookies σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε στον ιστότοπο και να χρησιμοποιείτε τα χαρακτηριστικά του. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με εσάς για τους σκοπούς του μάρκετινγκ.

Performance cookies: Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν έναν ιστότοπο, για παράδειγμα ποιες σελίδες επισκέπτονται οι επισκέπτες συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφάλματος από ιστοσελίδες. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να βελτιωθεί η λειτουργία ενός ιστότοπου, η εμπειρία του χρήστη και η βελτιστοποίηση της διαφήμισής μας.

Functionality cookies: Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να "θυμάται" τις επιλογές που κάνετε. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι ανώνυμες (δηλ. Δεν περιέχουν το όνομα, τη διεύθυνση κ.λπ.) και δεν παρακολουθούν τη δραστηριότητα περιήγησης σε άλλους ιστότοπους

Third party cookies: Λάβετε υπόψη ότι τρίτα μέρη (συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, διαφημιστικών δικτύων, δικτύων κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και παρόχων εξωτερικών υπηρεσιών όπως υπηρεσίες ανάλυσης επισκεψιμότητας ιστού) μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν cookies, στα οποία δεν έχουμε κανένα έλεγχο. Αυτά τα cookies είναι πιθανό να είναι cookies αναλυτικής / απόδοσης ή cookies στόχευσης. Συνιστούμε να ελέγξετε τις σχετικές πολιτικές απορρήτου των παρόχων αυτών (π.χ. Google) για πληροφορίες σχετικά με τυχόν cookies που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που παίρνουμε από τα cookies μόνο για "τυφλή" (μη προσωποποιημένη) στατιστική ανάλυση και για να προσαρμόζουμε τον τρόπο επικοινωνίας μας με το κοινό. Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να δέχεται όλα τα cookies, να απορρίπτει όλα τα cookies ή να σας ενημερώνει όταν δημιουργείται ένα cookie. Tο σύστημά μας θα εκδώσει cookies, εκτός αν έχετε προσαρμόσει τη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησής σας έτσι ώστε να απορρίψει τα cookies από τον ιστοτόπό μας. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης θα σας ενημερώσουν για το πώς θα σταματήσετε την αποδοχή νέων cookies, τον τρόπο ειδοποίησης όταν λάβετε ένα νέο cookie και τον τρόπο απενεργοποίησης των υφιστάμενων cookies. Μπορείτε να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό για το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης κάνοντας κλικ στο "βοήθεια" στο μενού του προγράμματος περιήγησης ή επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.allaboutcookies.org, www.youronlinechoices.eu. Σημειώστε, ωστόσο, ότι χωρίς τα cookies μπορεί να μην μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από όλες τις λειτουργίες του ιστότοπού μας.

 

Ε. Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα

Το Royal Olympic Hotel επιτρέπει την πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των υποκειμένων μόνο στο κατάλληλα ενημερωμένο και εκπαιδευμένο, σε σχέση με τον Κανονισμό και την λοιπή προαναφερθείσα νομοθεσία, προσωπικό του. Η πρόσβαση επιτρέπεται στο μέτρο που είναι απαραίτητο για να πραγματοποιηθούν οι σκοποί επεξεργασίας που αναφέρονται ανωτέρω και στο προσωπικό που είναι αρμόδιο για την επεξεργασία των δεδομένων.

Πρόσβαση μπορεί να αποκτήσουν και εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες του Royal Olympic Hotel, όπως εταιρείες τεχνικής υποστήριξης και πάροχοι υπηρεσιών με μοναδικό σκοπό να συνδράμουν το Royal Olympic Hotel στην παροχή των υπηρεσιών που εσείς του ζητήσατε, όπως αναλυτικά αναφέρονται στην ιστοσελίδα.

Το Royal Olympic Hotel εγγυάται ότι δεν θα κοινοποιήσει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε άλλα μη εξουσιοδοτημένα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, εκτός εάν υπέχει υποχρέωση, η οποία προβλέπεται από νόμο, δικαστική απόφαση ή διοικητική πράξη.

 

ΣT. Διαβίβαση / αποδοχή προσωπικών δεδομένων

Το Royal Olympic Hotel δεν διαβιβάζει σε τρίτους διαδικτυακούς παρόχους τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών, είναι δυνατό όμως να δεχθεί διαβίβαση τέτοιων δεδομένων από τους παρόχους αυτούς στους οποίους οι επισκέπτες/χρήστες έχουν οικειοθελώς διαβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα τους, προκειμένου να προβούν σε μια κράτηση ξενοδοχειακών υπηρεσιών ή υπηρεσιών εστίασης. To Royal Olympic Hotel δεν μπορεί να αναλάβει καμία ευθύνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων αυτών, στην οποία προβαίνουν αυτοί οι τρίτοι πάροχοι.

 

Ζ. Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους / μέσα κοινωνικής δικτύωσης

To Royal Olympic Hotel μπορεί να παρέχει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων ή να περιλαμβάνει συνδέσμους από άλλους ιστότοπους. Αυτό συμβαίνει και όταν o επισκέπτης / χρήστης αποφασίσει να κάνει κράτηση μέσω του συνδέσμου BOOK NOW, οπότε αυτομάτως και μεταβαίνει σε ιστότοπο τρίτου, του παρόχου της υπηρεσίας ηλεκτρονικών κρατήσεων (https://royalolympic.reserve-online.net/), ο οποίος λειτουργεί ανεξάρτητα από τον ιστότοπο του  Royal Olympic.

Επίσης, άλλοι ιστότοποι μπορεί να παρέχουν συνδέσμους προς τον ιστότοπο του Royal Olympic Hotel.  Όλοι αυτοί οι ιστότοποι λειτουργούν σύμφωνα με τους δικούς τους όρους χρήσης, τους οποίους προτείνουμε στον επισκέπτη/χρήστη να ελέγξει. To Royal Olympic Hotel δεν δικαίωμα έλεγχου των ιστότοπων τρίτων‧ άρα, όταν ένας επισκέπτης/χρήστης χρησιμοποιεί έναν τετοιο ιστότοπο, αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι το Royal Olympic Hotel  δεν είναι υπεύθυνο για τη διαθεσιμότητα των ιστότοπων αυτής της κατηγορίας και ότι δεν υιοθετεί ούτε είναι υπεύθυνο ή υπόλογο για περιεχόμενο, διαφήμιση, προϊόντα ή άλλα υλικά που υπάρχουν ή διατίθενται από αυτούς τους ιστότοπους. Περαιτέρω αναγνωρίζει και συμφωνεί ότι το Royal Olympic Hotel  δεν είναι υπεύθυνο ή υπόλογο, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια η οποία οφείλεται ή φέρεται να οφείλεται ή συνδέεται με τη χρήση ή τη στήριξη σε περιεχόμενο, διαφήμιση, προϊόντα ή άλλα υλικά που υπάρχουν ή διατίθενται από αυτούς τους ιστότοπους.

To Royal Olympic Hotel διαθέτει λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram). Η λειτουργία των σελίδων του εκεί διέπεται από τις οικείες πολιτικές απορρήτου ή/και ιδιωτικότητας που εφαρμόζουν οι διαχειριστές αυτών των ιστοσελίδων και επί των οποίων το Royal Olympic Hotel δεν έχει δικαίωμα έλεγχου. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν εφαρμόζεται η παρούσα Πολιτική.   

 

Η. Μέτρα προστασίας

PCI Compliance, SSL Certificates

 

Θ. Επικοινωνία

Εάν ένας επισκέπτης/χρήστης έχει ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική, τα προσωπικά δεδομένα του ή τις πρακτικές του παρόντος ιστότοπου, μπορεί να στείλει email στη διεύθυνση privacy@royalolympic.com .

 

Ι. Λοιποί όροι και προϋποθέσεις χρήσης

Η χρήση αυτού του ιστότοπου επιτρέπεται σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

1. Ο επισκέπτης/χρήστης συμφωνεί ότι θα χρησιμοποιεί τον παρόντα ιστότοπο μόνο για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που δεν θα παραβιάζει τα δικαιώματα, ούτε θα περιορίζει ή απαγορεύει τη χρήση και απόλαυση του ιστότοπου από οποιονδήποτε τρίτο. Μηνύματα που παρουσιάζουν μία ή περισσότερες από τις παρακάτω ιδιότητες απαγορεύονται απολύτως:

• Περιεχόμενο παράνομο, επιβλαβές ή επιζήμιο, όπως δυσφημιστικό, υβριστικό, βίαιο, χυδαίο, πορνογραφικό ή που παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα τρίτων.

• Περιεχόμενο που προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.

• Περιεχόμενο αντίθετο προς τα χρηστά ήθη ή τη δημόσια τάξη.

• Περιεχόμενο που συνιστά spam (μη ζητηθείσα εμπορική επικοινωνία – διαφήμιση).

• Άμεσες ή έμμεσες εμπορικές διαφημίσεις και εν γένει προωθητικές ενέργειες προσώπων, προϊόντων ή υπηρεσιών.

• Προσβλητικές ή υποτιμητικές αναφορές σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή σε προστατευόμενα διακριτικά γνωρίσματα (εμπορικά σήματα, επωνυμίες, διακριτικούς τίτλους επιχειρήσεων κλπ.), η υποκλοπή ή εν γένει παραβίαση της ιδιωτικής ζωής τρίτων (όπως δημοσίευση, η συλλογή ή/και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών), η μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη.

• Δημοσίευση ή αναφορά συνδέσμων προς παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες, μουσικά κομμάτια κοκ.) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και συνδέσμους “peer to peer”.

• Περιεχόμενο ή αρχεία που περιέχουν επιβλαβές υλικό (ιούς κτλ.).

• Παραπομπές ή links σε άλλες ιστοσελίδες με παράνομο ή επιβλαβές περιεχόμενο.

2. Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του ιστότοπου, οι εικόνες, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, τα τυχόν σχέδια, τα κείμενα και γενικά όλα τα αρχεία του ιστότοπου προστατεύονται κατά τις οικείες διατάξεις του εθνικού δικαίου, του ενωσιακού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Κανένα από αυτά δεν μπορεί να αποτελέσει ολικά ή μερικά αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, πλην της περίπτωσης της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ για μη εμπορική, προσωπική ή ακαδημαϊκή/εκπαιδευτική χρήση και σε αυτήν την περίπτωση μόνο με την ένδειξη της προέλευσης τους από τον ιστότοπο, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τον ιστότοπο ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του ιστότοπου ή τρίτων μερών, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας. Ο επισκέπτης/χρήστης του ιστότοπου κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αντιγράψει, εκμεταλλευτεί εμπορικά, πωλήσει, μεταπωλήσει, αναπαράγει, διανέμει με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο, όλο ή μέρος του περιεχομένου του ιστότοπου. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του περιεχομένου, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση www.royalolympic.com

3. Οποιαδήποτε επικοινωνία ή υλικό που μεταβιβάζεται σε εμάς μέσω του ιστότοπου, ή μεταβιβάζεται ή αναρτάται σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων, ερωτήσεων, σχολίων, προτάσεων, ιδεών ή άλλων παρόμοιων, είναι και θα αντιμετωπιστεί ως μη εμπιστευτική και μη αποκλειστική πληροφορία.

4. Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του ιστότοπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το δίκαιο της Ελλάδας, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις οικείες διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των όρων που περιλαμβάνονται στην Πολιτική καταστεί αντίθετη προς τις ανωτέρω διατάξεις παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

5. Εάν οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις δεν είναι πλήρως αποδεκτοί, η χρήση του παρόντος ιστότοπου πρέπει να τερματιστεί αμέσως.

6. Οι απόψεις των χρηστών/επισκεπτών του παρόντος ιστότοπου δεν αποτελούν κατ’ ανάγκη απόψεις του Royal Olympic Hotel.

Η τελευταία τροποποίηση έγινε στις  15/2/2018.

trivago
tripadvisor
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΑΣ
facebook
twitter
youtube
flickr
foursquare
Για Κρατήσεις
reservations@royalolympic.com

Για Κρατήσεις Group
groups@royalolympic.com

Για το τμήμα Πωλήσεων
sales@royalolympic.com

Για το τμήμα Εκδηλώσεων
banquet@royalolympic.com
shadow mask
© 2019 Royal Olympic Athens Hotel. All rights reserved.  |  DIN EN ISO 9001 : 2000  | ΜΗΤΕ: 0206Κ015A0030000
  Πολιτική Προστασίας προσωπικών δεδομένων